Wednesday, February 3, 2016

34/366 : DIARY OF THE DAY -3 FEB 2016

 



Assalamualaikum dan hai kepada uolls semua . Terima kasih sebab sudi baca apa yang aku bebel ini . Terima kasih juga kepada yang sudi tinggalkan komen . Insyallah , lepas ini ain akan merajinkan diri untuk selalu komen dekat blog blog awak awak semua ye . Muahciked ! :)  Jadi , hari ini aku nak sembang pasal :




  • Blogger lain pun buat diary of the day jugak !
Semalam , aku sempat lah juga usha beberapa blog dari rakan blogger . Lepastu aku ternampak , eh macam style diary of the day yang aku buat lah . Blogger itu aku tak ingat siapa . Hahaha . Its a positive way lah bila aku buat diary of the day ini . Pada aku , ini juga cara untuk aku terus kosisten menulis blog walaupun sumpah nak start tu , aku kadang kadang blur  nak tulis apa . Aku juga nak ajak uolls semua sama sama lah kita update blog kita dengan menggunakan tajuk 'DIARY OF THE DAY" #dotd . Secara tidak langsung , kita jadikan blog kita ini diari harian kita . Janganlah copy paste gosippzzz retis pastu hang declare "diary of the day" . Aku tumbuk satgi .Hahaha .



  • Nak kenal dengan blogger johor !
Ain teringin sangat nak jumpa dan berkenalan dengan blogger blogger johor . Teringin nak jumpa face to face , buat event lah . Haa , cam gitu . Sebab ain kan orang johor . Kalau nak ke keyell tuh , adoyai , jaybee kot dah la kebawah selatan sungguh , kalau nak ke atas tuh , fikir banyak kali . Hahaha . Sebab itu aku nak sangat berjumpa dengan blogger blogger senegeri aku . Sekurang kurangnya dapatlah berkongsi idea , pendapat untuk menaikkan lagi mutu penulisan dekat blog ini . Yelah , aku ni menaip main pakai hembus kot . Asal rasa sedap perkataan itu , aku main pakai guna je lah . Hahaha .


Ah , cukup lah entri diary of the day aku pada hari ini . Walaupun short and simple , sekurang kurangnya aku kosisten menulis. Insyallah . Okay , Assalamalaikum :)


7 comments:

zafirah nazri said...

hmm , okay jugak idea nih , sekurang kurangnya mcm konsisten gak ahhh update .

babYpose said...

Betul its interesting

Anis Khalilah said...

Chaiyok! Terus konsisten dear ^^

Aienienka Peter said...

hehehe kita guna label bilanurmembebel sebab nak kata diary tu bukan ada buat apa pun. hari2 update pun tak jugak. hahaha keep it on sis~ sy akan tetap terus membaca.. yeah~ :D

anak denesor said...

kite pon wat jugak..hihi

Nurzakiah Hanum said...

menarik

Ardilla Noorezan said...

Negeri Melaka tak nak ke? Dekat jugak hehe