Wednesday, March 30, 2016

90/366 : DIARY OF THE DAY -30 MAC 2016



Assalamualaikum dan hai kepada semua ! Adoi , aku dapat merasakan yang diary of the day aku ni dah semakin kelam dan bosan . Hahaha . Jujurnya aku hanya spent dalam 15 minit je bukak blog taip apa yang aku rasa nak taip terus publish . Lagipun , aku tak sempat lagi nak hantar laptop aku ke kedai untuk repair . Update pun pakai ipad . Taip cepat cepat terus publish . Maafkan aku ye kalau blog akuainkausiapa ini makin bosaaaaann . I try to fix it as soon as possible . Jadi untuk hari ini , aku nak share tentang :


  • Double up workout!
Start dari minggu ini , aku dah start double up workout untuk lebih berkualiti . Maksudnya aku buat cardio dam combine sekali weight lifting. Iaitu masuk ke gym dan bermain dumbbell . Sebab badan bam bam macam aku ni lemak dah tertenak tertimbus lama kan dekat badan tuh . Makanya tak salah untuk aku push pada limit yang aku masih boleh kawal lagi . Sebab memang aim untuk pakai size S masa raya nanti . Bulan puasa dah nak dekat woi ! Doakan semoga impian aku tercapai . Hehehe .


  • Teringin nak join Fun Run !
Semenjak dua ni , aku ada ternampak ads yang buat event lari lari itu . Macam 5 km ke , 10 km ke . Aku jadi macam nak join walaupun aku lah manusia yang paling tak kuat lari . Tapi , kalau kita tak fight for our fear , macam mana kita nak berjaya melangkah ke hadapan kan . So , doakan aku ye kalau aku join nanti . Mesti lelemakk aku terbakar dengan banyaknya . Hahaha . 


Cukuplah untuk hari ini . Assalamualaikum ;)

2 comments:

Nur Najah said...

semoga tercapai nak join Fun Run tuu. :D

Siqah Hussin said...

Join lah Fun Run SCB nanti. Saya ada buat review pasal SCB KL Maratahon. Boleh check dan daftar :)