WORDLESS WEDNESDAY: AKIBAT TERLEBIH EXCITED

9:00:00 AM

WORDLESS WEDNESDAY:  AKIBAT TERLEBIH EXCITED

akuainkausiapa
Ni view masa 30hb haritu dekat blog kak Sunah

Ni lah dia.. sebenarnya posting Assalamualaikum 2019! ni aku dah taip-taip masa 30hb haritu... Konon henset bau kedai kan.. Sekali, tertekan publish. Hahaha. Gelabah terus aku delete.. Ni lah akibatnya, nasib tengah malam gitu. Sis Lin kata aku gelojoh sangat!

You Might Also Like

14 comments

  1. hahahah..blog aku jugak yang ko screenshot..macehhh atas kegelojohan ituuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahahahha.. time tengah gelojoh tu lerr teringat kak sun 😀

      Delete
  2. Hahahahaa mewakili tuan rumah..
    Silalah komen, tuan rumah masih tido tu hahahahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahahahhaa..stay up pillow talk ..kes tuhh masih membuta. hahahaahhaah

      Delete
  3. hahaha.. terbau phone baru la. hehe.. selamat tahun beru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahhahha.. sedap pantun tahun baru awak 😁😁😁

      Delete
  4. hahaha kita pun excited nak baca waktu tu.. dh click sekali tgk kosong ja.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaahhahhahahhaa..tiberrr. geng farah punnn excited 🤣🤣🤣🤣

      Delete
  5. Replies
    1. haahhahha.. dah macan mr bean pulakk sambut new year awal2. 😂😂

      Delete
  6. Replies
    1. hahaahahahha seorang yang bernama farahain memang sentiasa teruja...🤣🤣🤣

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com