Thursday, February 27, 2014

Peluang MENANG RM 2000 Dari FreshKon

Ahaa , kalau anda yang jenis suka pakai contact lens tu tau la FreshKon ni apekebenda kan . Hahaha. So , this time around , FreshKon ada buat contest .

Hadiah pertama RM2000 kot . Nak boleh ? Please please. Ain ni dahla loyal consumer FreshKon tau.
Sebab ain jenis kalau pakai lens tak pernah cuba yang korean lens , yang murah murah tu . Takut nanti beri kesan negatif . Dah la mata ini penting kan . Cukup je la dah rabun teruk .. Memang dah bosan pakai spek . Pasal tu pakai lens . Dari SPM sampai dah 23 tahun ni , memang follow cerita pasal lens .

Kadang kadang siap jadi consultant pulak pada kawan kawan yang nak cuba pakai lens. Hahaha .

So , to all the lens lover , Jom lah join contest ni ! Simple jer syarat syarat nya .. Tamat 23 Mac . Klik bawah ni ,

No comments: