Saya Suka Join Contest , Giveaway ! - Aku Ain Kau Siapa

Friday, February 28, 2014

Saya Suka Join Contest , Giveaway !


Ain tengah open for joining contest , giveaway , segmen . TAPI dekat FACEBOOK , TWITTER je or website ! Dekat blog sekarang ni , dah banyak sangat . Tak larat nak update plus dengan kekangan yang ada . Laptop rosak ! :(

Lagipun , ain memang join group facebook yang special for contest , segmen , giveaway ni dekat blog . So , secara tak langsung ain memang tau . Tapi , kalau rasa nak ajak , tag je and mention dekat fb ke , dekat chat box okey ! Tak marah pun . Hahahaha. Kalau ain rasa berminat , ain join okay !

Oh , kepada online shop , blogshop yang buat contest , giveaway , segmen yang basically tak ada dalam blog .. Feel free to invite me !
Kepada produk produk atau servis atau bisnes yang BERSESUAIAN , I am open for sharing my details and information as it include the terms and conditions of the contest .
Because as a freelance marketer , i do love to know more and more of the products, services or business that suitable for me .

Jangan malu malu jangan segan segan !
Drop it your advertisement , website , link through my email : farahain8291@yahoo.com.my
Or just leave it your comment here .
Or my personal facebook : facebook.com/ain8291

*setakat ini , dah selamat join 2 contest dari FreshKon dan jugak Nivea . Mungkin brand brand lain yang nak cari product review , testimoni ,, feel free to inform me !

1 comment:

  1. owh...ain. kalau macam tu

    jom join ga nie pulak :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/02/1-topup-giveaway-contest.html

    tq :)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.