Friday, October 31, 2014

Penangan Bola : JDT VS PAHANG

1 nov 2014 : Di Bukit Jalil  akan berlangsungnya perlawanan akhir antara JDT vs Pahang.
Bila ada bola , lagi lagi final kan majoriti mengambil peluang untuk meniaga.
Tengok di facebook Hot Burger milik artis Fizo Omar  , mereka sedang bertungkus lumus menyediakan persiapan kerana menjadi penaja bagi perlawanan akhir  itu nanti. jelaslah disini betap bijaknya mengambil peluang untuk menaikkan lagi branding burger empat segi nya itu.

Tambahan pula , tadi ain teman abang pergi beli tiket bas (Larkin , JB). Abang nak ke KL. Biasa orang pekik , "KL KL KL KL KL ..Mana bang , nak turun TBS ke Pudu? .

Tapi , fenomena bola punya hal. jadi benda lain pula.

"BUKIT JALIL BUKIT JALIL BUKIT JALIL..."
.
.
Pandai kan dorang amek peluang jadikan bisnes dan marketing kannya supaya bisnes dorang mencanak naik.
.
.
Dekat group whatsapp & telegram geng geng bisnes ain pun ada yang meniaga esok dekat stadium.


3 comments:

Syira Masyiramaro said...

Hidup pahang! Huhu

Rena^CRuZee said...

Blogwalking here --- u've been tagged!!! =P
http://www.rena-cruzee.blogspot.com/

imm said...

salam kenal..singgah blogwalking,kat sini:)

pahang dah menang yeayy :)