Monday, March 14, 2016

74/366 : DIARY OF THE DAY - 14 MAC 2016



Assalamualaikum dan hai kepada semua. Alhamdulilah , masih lagi ada masa untuk jenguk ke blog nak menulis secepat yang mungkin . Untuk diary of the day hari ini , aku nak share tentang :



  • Pergi fitting baju !
Oh , aku dah lama sangat tak fitting baju sebab aku banyak beli baju ready to wear je . Sebab malas nak mengukur bagai . Yelah , sebab badan aku naik bambam kan . Tapi , aku terpaksa jugak gagahkan diri fittinh baju sebab bulan april ini nak jadi pengapit hot ! Alhamdulilah , settle dah bab fitting tunggu siap je baju tuh nanti . The best part about of fittinh tadi ialah inch loss pada pinggang aku . Mak oi , its getting semakin kecil . Just imagine dulu saiz pinggang 45 inchi since aku dah sedar aku bambam sangat . Tadi fitting saiz pinggang aku sekarang 29 1/2 inchi . Kau rasa? Aku rasa macam nak melompat tinggi . Hahaha . Cumanya , memang aku akui lah figure badan aku masih nampak lemak lagi . Sebab bahagian peha , perut lengan dan punggung masih bambam . Sebab itu tak berapa nak nampak sangat dah loss itu . Insyallah , aku akan teruskan lagi perjuangan misiku kurus ini . Hehehe . Mesti diteruskan sehingga achieved berat idaman weyh !


  • Suka gila tengok cerita Aku Bukan Bimbo !
Yang ini memang pelik . Sebab aku jarang nak follow drama melayu sangat . Hahaha . Tapi , this bimbo aku suka gila lah !. Dahlah yang berlakon shaheizy sam dengan nadiya nisa . Pelakon kegemaran aku kot. Kalau termiss memang aku akan tunggu punya ulangan nya bila . Hahaha .


Okay cukup lah untuk hari ini . Assalamualaikum :) 

1 comment:

Hafizin Jamil said...

bulan puasa dah nak dekat. makin kurus la kot lepas ni. hehe