Saturday, May 7, 2016

128/366 : "Berhujung Minggu Marathon Drama Movie Secara Online"



Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu kepada uolls semua . Hujung minggu ini kalau dah tak ada apa yang nak dibuat , sebab sifat malas mulai menguasai diri , makanya apa lagi aku pun cari lah movie ataupun drama yang aku nak marathon .

Sebenarnya dah lama sangat aku tak tengok wayang . Sebab aku rasa unifi dekat rumah ini dh cukup hebat untuk aku tunggu tengok dekat online je . Hahaha . Jimat sikit duit daripada nak tengok wayang komfom komfom lah nak kena beli popcorn .

Dahla aku tengah nak kuruskan badan yang bambam ni , kang makan popcorn secara berlebihan . Hahaha . Alhamdulilah , bersyukur sangat dekat rumah ini ada internet yang strong , ada orang nak download video orang sent dekat whatsapp pun tak lepas .

Makanya , inilah cara aku rileks rilesks santai dekat rumah pada hujung minggu . Aku kalau dah marathon , memang jangan tegur kenapa . Hahaha . Terus fokus .

So , aku dah nak start marathon movie online ni . Assalamualaikum dan bye !Enjoy your weekend !

1 comment:

confdeb said...

singgah sini..

http://macammacamcite.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html