GENG JDT BLOGGER BERAYA ! #JDTBLOGGER

10:52:00 PM

Selamat Hari Raya Ain ucapkan kepada semua umat Islam yang menyambut. Korang puasa penuh ke tidak? Hahaha. Yang perempuan tu boleh la bagi alasan kukuh tapi yang lelaki tu, haa tak baik menipu. Okay, hari Ahad semalam Blogger Uyul whatsapp Ain ajak beraya ke rumah geng-geng JDT Blogger yang lain. Hashtag bile geng-geng bujang terjah rumah mak-mak. Hahaha.


Ain pula ON je. Kebetulan tengah free dan bila lagi nak beraya kan. Uyul bagi location dan rumah pertama kitorang terjah ialah rumah Kak Dilah . Ain baru je sebenarnya kenal dengan Kak Dila ni. First time jumpa masa photoshoot raya.  So beraya ni kali kedua la jumpa kak Dila. Banyak juga Ain bedal kuih raya sebab kat rumah sendiri tak ada stok kuih raya. Kata bujang kan. Hahahaha. Oh, ni blog Kak Dila . Ni pula blog Uyul





Kitorang datang sekejap je, sambil dok makan kuih raya tu dok bincang siap buka waze , google maps lagi dari rumah kak Dila nak ke rumah kak Hernee. Yela, dekat JB ini hari ahad dah start kerja. So, waze punya waze sampai juga rumah kak Hernee. Malu pula rasa sampai tepat-tepat azan Magrib. Hahaha. Kak Hernee boleh pula nyempat masak bihun soto kan. Apa lagi makan la. Oh , ni blog kak Hernee .



Lepas ni kita nak terjah rumah JDT Blogger yang mana pula yer? Hahaha. #JDTBlogger .

You Might Also Like

12 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Bila nak beraya umah mertua? Eh eh 😂😜

    ReplyDelete
  3. terbaek. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Ain.. thanks datang rumah akak.. Ada rezeki nanti kite jumpe lagi ye..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya korang.. nak datang rumah roger2..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. seronoknya ramai2 jumpa. salam aidilfitri^^

    ReplyDelete
  7. alorhhh jelessss!! takpe, nanti raya beramai2 kat rumah sis lin..lengkap semua..hahahaha

    ReplyDelete
  8. wahhh rajinnya kak hernee masak :D

    ReplyDelete
  9. Jommlaaaa, meh meh , tak sabar tggu minggu depan hehehe

    ReplyDelete
  10. tq korang sudi beraya rumah akak..

    ReplyDelete
  11. Jemput join segmen ejulz kalau sudi k :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS