Thursday, July 19, 2018

# blog # blogger

GADGETS WORLD 666 : PORT CARI BARANG GADGET TERBAIK


Ain rasa tak perlu lagi mewar-warkan jenama Gadget World 666 ni. Sebab brand ni dah mempunyai banyak cawangan di seluruh Malaysia. Kenapa Ain nak up posting di blog ni? Sebab Ain suka betul PR iaitu layanan staff dia kepada customer. Bukan sekali tapi dah banyak kali jugak Ain beli barang-barang macam kabel ipad, iphone charger, casing.

First time ain pergi dekat cawangan Bandar Baru Uda, Johor Bahru , layanan dorang tiptop. Ain suka cara anak-anak muda tu melayan. Sempoi sangat. Baru-baru ni Ain pergi ke cawangan di Kilang Bateri, Tampoi. Sebab cable untuk charge broadband hilang. Hahaha.


Rasanya hilang dalam rumah. Mungkin tersalah letak. Singgah la cari. Layanan dekat cawangan ni pun tiptop. Siap dorang try cuba dulu sampai rasa puas hati baru terus bayar.

So far, Ain memang recommend lah kepada korang yang berada di sekitar Johor Bahru nak cari benda-benda gadget ni. Pergi jelah terjah dekat situ. Kepada yang duduk di negeri lain tu boleh je search kat mana cawangan yang ada dekat dengan tempat korang itu.


Gadget World 666
facebook : GadgetsWorld666
instagram : @gadgetsworld666

2 comments:

Mohamad Khairil said...

pernah pgi cawangan dkt shah alam

Aerill Hassan

HeNRieTTa JoSe said...

menariknya....nak cuba cr kt erea cni la...