JATUH SAKIT

7:58:00 PM

Betul lah orang kata, kalau jarang sakit, bila jatuh sakit... Haa betul-betul lemah kau. This is happen to me right now. 

bubur ayam mcd ni je mampu telan.

Start dengan batuk-batuk, sakit tekak. Nak makan pun dah tak ada selera sangat. Huwaa, tak best betul tak ada selera makan ni. 😂


Badan pun dah start rasa nak demam juga. Insyallah dua tiga hari tu baik la. Its time for me to take some rest. 😁 Doakan ain cepat sembuh yer! Nak kembali cergas dan bertindak aktif semula. Tiberr.😜

You Might Also Like

1 comments

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS