JATUH SAKIT - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, July 18, 2018

JATUH SAKIT

Betul lah orang kata, kalau jarang sakit, bila jatuh sakit... Haa betul-betul lemah kau. This is happen to me right now. 

bubur ayam mcd ni je mampu telan.

Start dengan batuk-batuk, sakit tekak. Nak makan pun dah tak ada selera sangat. Huwaa, tak best betul tak ada selera makan ni. 😂


Badan pun dah start rasa nak demam juga. Insyallah dua tiga hari tu baik la. Its time for me to take some rest. 😁 Doakan ain cepat sembuh yer! Nak kembali cergas dan bertindak aktif semula. Tiberr.😜

1 comment:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.