CRISPY HOT & SPICY SEAWEED GIANT - Aku Ain Kau Siapa

Friday, July 20, 2018

CRISPY HOT & SPICY SEAWEED GIANT


Korang peminat seaweed? Ya ampun, Ain peminat teroksszz. Mula meminati seaweed ni start dari tengok kisah sebenar filem “The Billionaire” Top.

Cerita tu macam mana Top bangunkan jenama seaweed Tao Kae Noi. Ain rasa kalau korang selalu pergi 7eleven komfom selalu jumpa brand ni. Sedap woi...


Tapi harga dia quite mahal lah dengan kuantiti yang ada. Hahaha. Makanya, kita carilah alternatif lain kan.Tup tup ternampak dekat Giant.


Murah lagi kau!!!! Dengan kuantiti dia lagi banyak. Rasa sedap je! Memang kalau singgah Giant macam wajib kena beli la. Hahaha. Mula-mula dulu macam “euww apa seh orang makan benda gituww, macam geli je” . Haaa, sekarang dah ketagih! Hahaha.

16 comments:

  1. kadang kadang boleh telan benda ni, kadang kadang tak lalu.hahaha

    ReplyDelete
  2. sedap sedap sedap

    ReplyDelete
  3. ikr y brand Tao Kae Noi tu sikit gila kuantiti dia although mmg rasa berbaloi je beli sbb sedap sgt hahaha. slalunya makan seaweed ni time tgh tgk drama,nikmat je rasanya haha

    ReplyDelete
  4. Boleh telan brand big bang je, dap!

    ReplyDelete
  5. Kita pun sukaaa laaa, tapi be;lum pernah beli yg ni..pleasee belikannn hahahahaha

    ReplyDelete
  6. ni kalau akak buat kerepek seaweed ni, tau dah sape yang akan ngadap sorang2 sampai habis :p

    ReplyDelete
  7. selalu jugak nampak dekat giant tapi tekak tak teria sangat seaweed ni haha

    ReplyDelete
  8. eeeh ada kt giant...nak cr la nnti....jimat skit RM...

    ReplyDelete
  9. anak2 i hantu seaweed ni...kalau i, mmg tak lalu...huhu...

    ReplyDelete
  10. Fiza pun suke sgt seaweed.. ratah kadang2 tak ingat dunia

    ReplyDelete
  11. Makan gitu je ke, ke salut buat sushi, tak pun makan dengan Nasi. Kalau ada kulit popia boleh buat kerepek seaweed

    ReplyDelete
  12. ejulz x pandai makan ni. hehe

    ReplyDelete
  13. ralit sangat kalau makan menda ni. susah nak berhenti. haha

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Haaa, aku tengok cite tuh! Sedih tapi gigih gak laaa tauke nak bisnes sampai jadikk...
    Im seaweed lover too !

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.