Tuesday, February 4, 2014

1 Dah ! 4 Entah Bila !

Ahaaaa ,, cuba teka ape kebenda tajuk entri tu 1 dah ! 4 entah bila ! Curious tak nak tau ? Ke aku seorang je yang syok sendiri taip cerita aku . Hahaha . Okay , this entri nak kata buat promosi tak la juga kan . Tapi is a part of promoting i guess . Hahaha

Ceghita nya macam gini , seorang dari geng kami dah pun officially jadi isteri orang . Kami ni dari matrik kenal . Semua jenis gila gila padahal tak sebilik , ada yang tak sama kelas , tak sama course pun . Yang sama ialah sama blok kolej kediamaan je , yang tu la punca segala gala kenapa kami boleh jadi bff (bestfriend forever) . 
Alhamdulilah , one of our geng dah selamat berkahwin . Tahniah buat kau eiyra ! Semoga menjadi isteri yang solehah , jaga rumah tangga elok elok tau , dan dan apa lagi nak cakap ehk ! Hahaha . Oh , sebenarnya masa kau tunang dulu , aku agak sebak sikit la sebab tak percaya kau dah nak jadi isteri orang time tu . Tapi time kau kahwin hari tu , dorang pulak yang rasa sebak lagi lagi ecah dgn elly . Si lela jenis brutal pasal tu tak ada perasaan . Ceh wah , aku rasa kita ni memang geng gila gila terlampau sangat . Terima kasih Allah sebab temukan aku dengan mereka . They are super duper awesome . After habis matrik tu , pernah jumpa eiyra time tunang dia , jumpa elly time dekat senawang , jumpa ecah dekat uitm seri iskandar , jumpa lela dekat jb . Tu je la . Time kahwin eiyra ni la kitorang berkesempatan reunite together . Okay , i guess we must have a reunite again . Nak nak sangat ! Sebab lepak dengan diorang ni memang aku kerja nak gelak je . Layan kepala gila diorang . Hilang semua rasa stress . Hehe . So , who's next ? Aku ? Wohoo . Planning kahwin memang langsung tak ada dalam kepala otak ni . Target pun lambat lambat lagi . Hee , 

Okay ! Jom layan gambar dulu yer ! 


ni masa eiyra tunang ! cantik kan pink & purple theme


malam selepas nikah , siap ade sanding dan kompang lagi ! wuwutt !




yeay , dekat pelamin . sweet kan :)

the best friend forever and ever . i love them so much .1 orang dah , 4 entah bila ! hahaha .


** OH ! tak sangka dah dulu dulu makan meggi sama sama , stay up sama sama , lepak sama sama tidur pun sama sama , outing sama sama tak sangka dah dah kena rasa kahwin kahwin ni ! ahaha . 

4 comments:

amal said...

pengantin and awak cunnn :)

TelingaBulat said...

cntik pengantin tuh n warna die mmg naik sgt seri pengantinnya ;)

Ahmad Zaki said...

Yang empat tu bila pula? =P

ZH Blogger

kent chan said...

Amboiii,,ni yg wat rsa teringin nk kawin nii,,hhehe