Monday, December 30, 2013

NOT IN TARGET!

Assalamualaikum and hello people!.
okeyh, sekarang nie mesti semua tngah excited nak sambut new years kan.
adik adik semua dah ready nak masuk sekolah?
hahahha..

oh, okeyh back to the tajuk.. "NOT IN TARGET!"
okeyh, previous entri aku yang nie : 1000 followers penutup 2013

aku mencabar diri aku untuk capai target 1000 followers untuk last 2013.
tapi setakat hari  ni, 971 followers jerk aku dpt kumpul..
*kecewa sket.hahhaha. puas dah usaha.
tapi somehow,aku sangat sangat puas sebab dulu followers sangat sangat sket..
bile dah rajin join giveaway,segmen,contest..dan dapat kenal online business dgn lebih banyak..
seronok sebenarnya berblogging.
dan aku merasa usaha aku berbaloi walaupun tak capai target sebenar..tapi kepuasan hasil usaha tu yg penting.
mungkin ade lagi pelbagai teknik/ilmu nak up kan followers yang aku belum dapat.

okey, pada MEREKA YANG BELUM FOLLOW my blog,ANDA SEMEMANGNYA DIALU ALUKAN untuk tekan button FOLLOW!. HHEHHE. ;)

5 comments:

Akeyla Azmi said...

huhuhuhu betul ;)
kepuasan hasil usaha tu yg penting.

Kechek Buzz said...

alaa.. lebih baik dari yang sikit sensangat ny..hehe

zacky786 said...

ok la tu.. brsyukur .. hehe

faried fred said...

usaha kita yng menentukan semuanya

Amirol Najmi said...

Dah sampai target tu ! Taknak beri hadiah ke kepada insan ke 1000 ? hehe ! Komen enrty baru keyy (Y)