NOT IN TARGET!

Assalamualaikum and hello people!.
okeyh, sekarang nie mesti semua tngah excited nak sambut new years kan.
adik adik semua dah ready nak masuk sekolah?
hahahha..

oh, okeyh back to the tajuk.. "NOT IN TARGET!"
okeyh, previous entri aku yang nie : 1000 followers penutup 2013

aku mencabar diri aku untuk capai target 1000 followers untuk last 2013.
tapi setakat hari  ni, 971 followers jerk aku dpt kumpul..
*kecewa sket.hahhaha. puas dah usaha.
tapi somehow,aku sangat sangat puas sebab dulu followers sangat sangat sket..
bile dah rajin join giveaway,segmen,contest..dan dapat kenal online business dgn lebih banyak..
seronok sebenarnya berblogging.
dan aku merasa usaha aku berbaloi walaupun tak capai target sebenar..tapi kepuasan hasil usaha tu yg penting.
mungkin ade lagi pelbagai teknik/ilmu nak up kan followers yang aku belum dapat.

okey, pada MEREKA YANG BELUM FOLLOW my blog,ANDA SEMEMANGNYA DIALU ALUKAN untuk tekan button FOLLOW!. HHEHHE. ;)

5 comments:

  1. huhuhuhu betul ;)
    kepuasan hasil usaha tu yg penting.

    ReplyDelete
  2. alaa.. lebih baik dari yang sikit sensangat ny..hehe

    ReplyDelete
  3. usaha kita yng menentukan semuanya

    ReplyDelete
  4. Dah sampai target tu ! Taknak beri hadiah ke kepada insan ke 1000 ? hehe ! Komen enrty baru keyy (Y)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.