Jatuh Cinta Dengan Samyeang Domino's Pizza

1:21:00 AM

Annyeong Haseyo! Kepada semua peminat-peminat kpop dan korean things , yang paling suka makan pedas-pedas tu , ni haa Domino's Pizza dah come out dengan 3 citarasa baru untuk memenuhi tekak pedas korang




Diilhamkan oleh makanan Korea yang semestinya kegemaran rakyat Malaysia , sajian pizza Samyeang terbaru mempunyai 3 pilihan iaitu , Piza Tuna Samyeang , Piza Ayam Samyeang , Piza Daging Samyeang. Bukan itu sahaja , Domino's juga telah memperkenalkan kepak Ayam-Haseyo.


So , ain dah pun cuba kesemua jenis pizza ini. Jujurnya, ain bukanlah seorang yang gila makan pedas, tapi tak juga tak suka makan pedas. I'm just an average taste lah kata orang kan. Hehehe. Tapi, ain boleh layan weh ketiga tiga perisa ini. A well recommended for you guys based on tekak ain is Piza Tuna Samyeang dan Piza Ayam Samyeang.


Piza Tuna Samyeang , Piza Daging Samyeang , Piza Ayam Samyeang

Cheesy Four

Piza Daging Samyeang

Kepak Ayam-Haseyo


Piza Tuna Samyeang

Blogger & Influencer Di Cawangan Domino's Pizza Bandar Baru UDA Johor Bahru

Not to forget, kepak Ayam-Haseyo is benda wajib cuba as a side dish. Sumpah!You guys should try it out. Memang sedap gila!. By the way thank you for Domino's Pizza kerana come out dengan this Kpop concept as ain bukanlah peminat Korean but, with this meal i can simply fallin in love with the Sos Samyeang. With this pizza , ianya tak lah sepedas sangat dan pada ain makan spicy ramen itu lagi pedas. Hahaha.

So, mine is tuna and chicken . Korang suka flavor mana pulak? 
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Piza Samyeang Domino's Pizza , Kepak Ayam-Haseyo dan segala promosi terkini , kunjungi ke website DOMINO'S PIZZA

You Might Also Like

12 comments

  1. looks tempting! tpi saya kurang suka dgn samyang sbb tak boleh tahan pedas xD kalau rasa pun mungkin saya nk makan satu gigit je kot haha

    ReplyDelete
  2. sume update domino's niee..ai nak jugakk! hahahh

    ReplyDelete
  3. dah gaji boleh makan dominos. hehehe xzabar :)

    ReplyDelete
  4. SEDAPPP tu... anyway sis dtg sini follow u back. salam kenal ya =D

    ReplyDelete
  5. alahai, rasa macam lama tak makan piza dominos. tunggu few months baru bole makan

    ReplyDelete
  6. dapnyer...kena try nih
    sudi2la melawat blog yg baru ni yer
    tqvm
    https://rosapegitravel.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. orang kata pedas.. ye ke ? sis tak semapt try lagi.. hee~

    ReplyDelete
  8. mesti cuba ni.
    kenapa la CF baru tau. huhuhu

    ReplyDelete
  9. hai ain.. ingat akak tak? hehehe

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS