Saturday, March 24, 2018

Jatuh Cinta Dengan Samyeang Domino's Pizza

Annyeong Haseyo! Kepada semua peminat-peminat kpop dan korean things , yang paling suka makan pedas-pedas tu , ni haa Domino's Pizza dah come out dengan 3 citarasa baru untuk memenuhi tekak pedas korang



Diilhamkan oleh makanan Korea yang semestinya kegemaran rakyat Malaysia , sajian pizza Samyeang terbaru mempunyai 3 pilihan iaitu , Piza Tuna Samyeang , Piza Ayam Samyeang , Piza Daging Samyeang. Bukan itu sahaja , Domino's juga telah memperkenalkan kepak Ayam-Haseyo.


So , ain dah pun cuba kesemua jenis pizza ini. Jujurnya, ain bukanlah seorang yang gila makan pedas, tapi tak juga tak suka makan pedas. I'm just an average taste lah kata orang kan. Hehehe. Tapi, ain boleh layan weh ketiga tiga perisa ini. A well recommended for you guys based on tekak ain is Piza Tuna Samyeang dan Piza Ayam Samyeang.


Piza Tuna Samyeang , Piza Daging Samyeang , Piza Ayam Samyeang

Cheesy Four

Piza Daging Samyeang

Kepak Ayam-Haseyo


Piza Tuna Samyeang

Blogger & Influencer Di Cawangan Domino's Pizza Bandar Baru UDA Johor Bahru

Not to forget, kepak Ayam-Haseyo is benda wajib cuba as a side dish. Sumpah!You guys should try it out. Memang sedap gila!. By the way thank you for Domino's Pizza kerana come out dengan this Kpop concept as ain bukanlah peminat Korean but, with this meal i can simply fallin in love with the Sos Samyeang. With this pizza , ianya tak lah sepedas sangat dan pada ain makan spicy ramen itu lagi pedas. Hahaha.

So, mine is tuna and chicken . Korang suka flavor mana pulak? 
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Piza Samyeang Domino's Pizza , Kepak Ayam-Haseyo dan segala promosi terkini , kunjungi ke website DOMINO'S PIZZA

12 comments:

riss aziela said...

wahh..sedapnyaa

Mazni Munawar said...

looks tempting! tpi saya kurang suka dgn samyang sbb tak boleh tahan pedas xD kalau rasa pun mungkin saya nk makan satu gigit je kot haha

Mas FVOME said...

sume update domino's niee..ai nak jugakk! hahahh

Shuhaida Saad said...

dah gaji boleh makan dominos. hehehe xzabar :)

farhanna jafri said...

bestnya dah try semua flavor

SITI AWADAH said...

SEDAPPP tu... anyway sis dtg sini follow u back. salam kenal ya =D

Fatin Diana said...

alahai, rasa macam lama tak makan piza dominos. tunggu few months baru bole makan

rosa said...

dapnyer...kena try nih
sudi2la melawat blog yg baru ni yer
tqvm
https://rosapegitravel.blogspot.my

atiehilmi dot com said...

orang kata pedas.. ye ke ? sis tak semapt try lagi.. hee~

Nurul Faiz said...

mesti cuba ni.
kenapa la CF baru tau. huhuhu

Hernee Nazir said...

hai ain.. ingat akak tak? hehehe

Auni Sofea said...

Adui..lapaqnya tengok..