segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

2:53:00 AM

 ***tekan banner untuk join***
kite senegeri dengan ayuinsyirah
as for sure
negeri
JOHOR DARUL TAKZIM
 
~harimau selatan~

You Might Also Like

11 comments

  1. salam..ayu ucapkan berbanyak2 terima kasih kerna sudi join segmen ayu..

    jooom blogwalking..ayu dh senaraikan nama blogger yg dah join segmen ni mengikut negeri kelahiran...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/jom-kita-blogwalking-sempena-merdeka.html

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama... salam perkenalan dari cinta03..

    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dik..

    dari segmen yang sama.
    done follow your blog.

    http://www.syuhada1981.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    have a great day!

    ReplyDelete
  4. Salam...dari segmen yg sama...and dah pun follow awak...

    http://penat-menaip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam, dari segmen yg sama. singgah sini. Jemput juga ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  6. blogger kedah singgah dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  7. orang penang datang menjengah..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam perkenalan..blogger kelate datang ziarah n follow...

    ReplyDelete
  9. Assalam..singgah dan follow sini..dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  10. Blogwalking ambang kemerdekaan..Salam Kemerdekaan Ke-56..Semoga silaturahim bloger terus disemaikan InsyaAllah :)

    Dari Blog Truskemata melalui segmen Blogwalking Merdeka Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  11. blogger dari perak dtg menjengah..hehe. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    dan join ga nie
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html . ada hadiah dress yg cantik utk anda :)

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS