segmen ayu : UPSR oh UPSR


wohooo,,,blogger cikgu ayu buat segmen upsr and ain teruja sekali nak join sebab mengimbau balik zaman persekolahan yang tinggal lama..
ade 3 soalan yang perlu dijawab bahahha :
a) tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
haaa,,,,yang nie memang kena refresh balik kepala otak,ketuk ketuk sket kiri kanan baru ingat.hahhha.
tahun 2003

b) apakah keputusan UPSR anda?
bab bab result nie ain xde lah pandai mna.hahhaa. 4A1B.quite sad sebab memang target 5A.tapi apakan daya.hhahhaa..
 
c) apakah subjek yang anda paling suka?
MATEMATIK dulu kini dannn sampai bila bila..teringat dulu time darjah 6,kan asyik ade ujian lah ape lah ain nie xsuke subjek english sebab grammar,buat karangan tu semua kan. so, kwn sebelah ain ni dia teror english,ain math..so,time exam selalu exchange jwpn.bahahha..mungkin tu lah balasan dapat 4A,1B..sebab B tu english lah.hahhaa..

kalau nak join tekan je picture upsr tuh.hehhee ;)

8 comments:

  1. new blog, new segmen! ^^ Jemput join --> http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html

    ReplyDelete
  2. salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

    ReplyDelete
  3. dri segmen yg sama..follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  4. all da best apapun congratss ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.