segmen ayu : UPSR oh UPSR

11:17:00 PM


wohooo,,,blogger cikgu ayu buat segmen upsr and ain teruja sekali nak join sebab mengimbau balik zaman persekolahan yang tinggal lama..
ade 3 soalan yang perlu dijawab bahahha :
a) tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
haaa,,,,yang nie memang kena refresh balik kepala otak,ketuk ketuk sket kiri kanan baru ingat.hahhha.
tahun 2003

b) apakah keputusan UPSR anda?
bab bab result nie ain xde lah pandai mna.hahhaa. 4A1B.quite sad sebab memang target 5A.tapi apakan daya.hhahhaa..
 
c) apakah subjek yang anda paling suka?
MATEMATIK dulu kini dannn sampai bila bila..teringat dulu time darjah 6,kan asyik ade ujian lah ape lah ain nie xsuke subjek english sebab grammar,buat karangan tu semua kan. so, kwn sebelah ain ni dia teror english,ain math..so,time exam selalu exchange jwpn.bahahha..mungkin tu lah balasan dapat 4A,1B..sebab B tu english lah.hahhaa..

kalau nak join tekan je picture upsr tuh.hehhee ;)

You Might Also Like

8 comments

  1. new blog, new segmen! ^^ Jemput join --> http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html

    ReplyDelete
  2. salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

    ReplyDelete
  3. dri segmen yg sama..follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  4. all da best apapun congratss ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS