Segmen Jom Tambahkan Followers

 

komen tentang blog mina :
jujur nya, ain pon masih banyak kekurangan lagi, tapi pendapat ain yang widget followers tuh lebih elok letak atas atas sket, sebab senang sket orang masuk terus follow dulu kan.

kalau nak jooinnn, tekan je gambar commeell tuhh~~

Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. Saya dah follow awak balik, dan like like jugak

    BalasPadam
  2. tengs for join ye ain :)

    insyaAllah, saya akan baik pulih keadaan blog saya

    BalasPadam
  3. dri segmen yg sama dgn ain..jemput singgah:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/segmen-jom-tambahkan-followers.html

    BalasPadam
  4. New Segmen di blog HBJ! Jom join! :D hanya 5 step untuk join ! Senang! Cepat dan Mudah! Dapat mengeratkan silaturrahim, trafik blog juga akan menaik! Apa lagi yang ditunggu ? Marilah join! :D Jom hebohkan blog HBJ! ^_^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/my-twinkle-segmen.html

    BalasPadam
  5. ehem ehem. cx dtg sini terjah secara sopan. hihih aucak! ;p

    BalasPadam
  6. Singgah sini,
    Dari segmen yang sama,
    Segmen Jom Tambahkan Followers
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    September Giveaway By KasihLestariAbadi

    BalasPadam
  7. boleh hantarkan emel ke missmadam221212@gmail.com untuk menerima e-kad :)

    BalasPadam

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.