Red Velvet Cake - Aku Ain Kau Siapa

Monday, October 28, 2013

Red Velvet Cake

 

siapa dekat sini pengemar red velvet?
nampak red velvet jer terus jadi hantu..dapat red velvet jer siap jilat jilat sudu lagi.hahhaha.owh, ain bukanlah penggemar red velvet actually..entah, mungkin tekak nie lebih kepada coklat cake hehehhee.
TAPI,,,,
yang menjadikan ain terjilat jilat sudu bila dapat merase red velvet SECRET RECIPE.sedap sangat..sebab before this rse cake red velvet semua tak sedap..tapi yang SR punye sedap sangat..serius.. cube korg try,komfom nak makan berkali kali.auwmm..
JOM LAYAN GAMBAR..HAHHAHA.

 

klik sini kalau nak tengok dekat website nye : RED VELVET SECRET RECIPE

10 comments:

  1. Sy blm prnah rasa red velvet tp selalu dengar.... kek red velvet d secret recipe mahal tak?

    ReplyDelete
  2. nyum-nyum...hihi...serius cik akak bukan pengemar kek yang ada cream aising...hihi

    ReplyDelete
  3. tak pernah try lagi yang SR punya....kena beli ni...

    ReplyDelete
  4. betul, selalu yg org buat x berapa sdp skit...SR punya mmg sdp..dah rasa dah..

    ReplyDelete
  5. niesa pn bkn penggemar red velvet..mungkin sbb xjumpa lg yg sedap kot..hihih..kalau g secret resepi konfim carik durian cheese..

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan...
    wah sedapnya...
    jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dah byk kali rasa red velvet cake ni :D one of my favourite :D

    ReplyDelete
  8. aku lagi suka tiramisu kot...

    ReplyDelete
  9. Tak pernah rasa red velvet sebenarnya. Nampak menyelerakan, cuma kalau dah pergi beli kek, coklat juga yang dibeli. Hehe

    ReplyDelete
  10. best kan RVC kat secret recipe...sally suka!!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.