Segmen Blogger's Birthday by Invisible Me - Aku Ain Kau Siapa

Thursday, January 23, 2014

Segmen Blogger's Birthday by Invisible Me


apa yang ain mahu nanti ? memandangkan this coming 8th February ain akan berumur 23 tahun , nak wish sekurang kurangnya dari 23 blogger kalau lebih lagi seronok dan kasi semangat sikit lagi lagi yang dah pun berumur lebih dari 23 ni . Bukan apa , tak ready lagi nak masuk 23 tahun. hahaha. 
jadi , mohon save dalam kalendar and 08 . 02 . 2014 ni ya ! :)

pssst ; nak join ? klik je banner tu ye !

5 comments:

  1. Terima kasih join. Nanti IM senaraikan :)
    Percuma baucer diskaun untuk semua pembaca blog IM kat SINI

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen ^^ waa kita sebaya hehe i also born in 1991

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday :-) dari segmen yg sma.heee...

    ReplyDelete
  4. IM salah seorang dalam senarai 23 tu harapnya tau. Sorry lambat. February's Blogger untuk wish yang panjang sikit :)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.