Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah.. - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, January 8, 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..



klik banner kalau nak join! oh ye, 8FEB bday saya.. ade sbulan je lagi nak 23tahun.hehehehe ;)

52 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

    ReplyDelete
  3. Follow sini dan mohon follow back :) Datang dari segmen yang sama ^_^

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

    Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwa...done follow awak..datang dari segmen abak
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah... bw dari segmen yang sama^^
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. jemput join :) http://cocopinkylover.blogspot.com/2014/01/tomodachi-big-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen sama :)
    Follow sini :)
    http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. gudluck ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

    http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

    http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. Gemawan senja menyapa sepi,
    Berkolek sampan kemudi ke hulu;
    Berkayuh laju hamba ke mari,
    Ke teratak ini singgah dahulu.

    s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. salam ukhwah . dtg drp segmen yg sama ...
    http://veesandy.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. salam.... dari segment yang sama... jemput la ke blog saya.. oh sy dah follow :)

    http://jeefairuzjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete

  20. singgah dari segmen yg sama dan follow
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  22. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
    jom join segmen/ GA yang lain jugak

    I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

    ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

    ReplyDelete
  25. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    :)

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

    ReplyDelete
  26. Join juga... dah follow sini. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

    Singgah disini : -

    http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. Dari Segment Yang sama ^^

    http://ayshanur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  29. assalam. singgah sini dan follow dari segmen yg sama.
    jemput singgah dan follow me back. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  30. Selamat bersegmen, all the best ^_^


    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  31. hai :) singgah sini dari segmen yang sama. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

    From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yg sama... have fun k...

    ReplyDelete
  33. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  34. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama..
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  35. Salam Ukhuwah..
    Singgah sini dari segmen yang sama..
    Follow Done..All the best yaa... :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. Singgah dari segmen yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  38. Salam singgah dari segmen yang sama...comel header tu...#1166

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  39. salam perkenalan...... saya dari segmen yang sama.......

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    jom singgah dan follow blog saya.... tq....
    btw saya dah follow blog awak dah...

    ReplyDelete
  40. Singgah dari segmen yang sama... All the best!
    http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  41. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  42. Datang dari segmen yang sama ..
    Mira dah follow awak jugak :)
    Jemput datang ke blog Mira

    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  43. Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
    http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
    Salam perkenalan…

    ReplyDelete
  44. Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  45. datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^

    ReplyDelete
  46. Hi …
    Jalan-jalan dari segmen yang sama …
    Good Luck …
    Meh jalan-jalan kat sini jugak ...
    Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

    ReplyDelete
  47. All the best :)
    Dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  48. salam ukhwah... datang singgah sini dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

    all the best !!!

    Jom blogwalking :)

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  50. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.