38/366 : DIARY OF THE DAY -7 FEB 2016

11:27:00 PM

38/366 : DIARY OF THE DAY -7 FEB 2016


   



Assalamualaikum dan hello kepada semua . Wah , esok semuanya seronok lah kan bercuti sakan . Ni pula dengar fireworks dah macam macam warna dan bunyi pompang pompang dah ini . Selamat tahun baru cina untuk yang menyambut ye ! Nak ang pau boleh ? Hahaha . Okay lah , hari ini aku nak cerita tentang :



  • Sempat blogwalking tadi !
Yeay , bestnya hari ini walaupun dapat blogwalking kejap , tapi rasa dah macam seronok sangat . Dikesempatan yang ada itu lah , aku memang gunakan betul betul singgah dan tinggalkan komen . Siapa yang ada list nama blogger , boleh lah bagitau pada ain . Senang ain nak blogwalking sekali jalan . Hehehe . Setakat ini , ain guna cara cari senarai nama blogger yang join segmen ke , giveaway ke . Sebab biasanya tu sekali jalan boleh dapat jugak lah dalam 50 blog ke . Hahaha .



  • Main pasir tadi !
Petang tadi pergi bersenam dekat pasir  . Ala ,dekat Danga Bay sebab dekat je dengan rumah . Hehehe . Seronok weyh . Perasaan kau kalau buat burpees dekat pasir . Lagipun nak bersenam tak semestinya kena pergi gym kan . Jujurnya , bila kita buat workout outdoor akan menjadikan kita lagi rasa enjoy sebab kita explore dekat tempat yang kita tengah bersenam itu . Instead of dalam gym yang hanya nampak dumbbell dan machine . Sometims we need to change the same thing that we do so that we can really appreciate the life that ALLAH give to us ! Ceh , speaking sederett kau . Hahaha .



Nampaknya , aku agak kepenatan sangat hari ini . Mood menulis pun agak sedikit kelaut . Apa apa pun , esok (8 FEBRUARI ) adalah birthday saya ! . Assalamualaikum :) 

You Might Also Like

3 comments

  1. Bersenam dekat pasir pasti enjoy kan dengan udara segar lagi.happy birthday in advance :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal dik!
    happy bithday!!!!

    ReplyDelete

Ain nak ucapkan terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Segala penulisan dan kandungan di dalam blog ini ialah dari ain dan rakan kenalan sekeliling serta dari carian google.

Nota cinta :
Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”. Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”. Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa” . Hahaha.

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghantar terus ke email peribadi ain iaitu : nurfarahain91@icloud.com

JDT BLOGGER

SUPPORTERS