Wordless Wednesday - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, February 10, 2016

Wordless Wednesday

 

Teringat dulu masa prektikal , akak cantik kita tuhh minat sangat dekat ziana zain . Sekarang , aku pulak minat dekat dia. Woi , rasa nak karoke sekarang je semua lagu ziana . Untuk sekarang , karoke bukak youtube je lah . Hahaha. 

3 comments:

  1. Ziana Zain ni kira penyanyi malar segar juga kan..
    Anak remaja pun masih kenal/suka lagi oklah tu..

    ReplyDelete
  2. Memang suka ziana zain dari zaman dia memuda lagi... masa tu umur hakakk baru berapa je... 4-5 tahun kot..... suka tengok maria-mariana...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.