#REKOMENFILEM : TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE

#REKOMENFILEM : TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE

TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE

Semalam sebelum aku tidur, tetiba aku terasa nak melayan seround movie. Sebenarnya aku ni jenis suka tengok movie dekat rumah, sebab aku jenis akan fokus punya pada waktu tu. Kalau ajak nengok wayang, bukannya fokus sangat pun.

Cerita berkait rapat dengan diri aku

Aku tergerak hati nak tengok cerita ini disebabkan ianya macam berkaitan dengan diri aku. Tentang aku yang dulu lost habis masa arwah ibu meninggal. Watak utamanya Lara Jean yang masih bersekolah. Dia menulis surat kepada lelaki yang pernah ada perasaan tapi surat itu tak diberikan nya pun. Sampailah, satu hari adik dia Kitty menghantar surat-surat tersebut kepada nama lelaki yang ditulis. Omg, memang best betul tengok cerita ini. Feeling-feeling zaman sekolah gitu.Hahaha. Korang layan jela thriller dekat youtube ini. Nak tengok full dekat Netflix ada.

TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE
Hurm, lepas tengok cerita ini teringat pulak dekat crush.. eh, tiber! #mungkininikahyangdinamakancinta #jodohtakpernahsalahalamat 

5 comments:

  1. amboii..crush ek..hahaha.lama dah tak layan filem cenggini

    ReplyDelete
  2. Perghhh nak tengoklah...mamat tu encemmm lorrr hahahaha

    ReplyDelete
  3. So many people mentioned this movie to me. Buku dah baca but movie je belum tengok. Maybe I should start watching soon sebab nampak macam best

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.