KERANA LAGU HARAM.. - Aku Ain Kau Siapa

Sunday, January 27, 2019

KERANA LAGU HARAM..


KERANA LAGU HARAM..

Aku tak pernah suka lagu ni. Iya, aku memang minat dekat Hael Husaini. Nak tahu kenapa aku tetiba rasa lagu ini something? Bila aku hayati lirik nya. Peh , seorang Farahain rupanya boleh tahan jiwang terlebih seh! HAHAHA. Aku jadi rasa lagu ni something bila aku terdengar seseorang play lagu ni. Lalu aku pernah react dekat story dia. "OMG , lagu hael". Tetiba aku terasa nak fikir eh kenapa dia play lagu ni ehk? Terus aku search Youtube dan dengar betul sambil baca liriknya betul-betul.

Eh, gila lah lagu ni memang mendalam betul lirik dia. Aku paling suka pada bahagian :

  Dan benar benar benar kali ini
Memilih kamu
Mencintai aku
Rahsiakan cinta ini
Biar tersimpan hingga sampai akhir nanti
Oh biar rasa ini
Tersimpan hanya untuk aku
Kamu saja tahu
Oh biar rasa ini
Hanya sekadar engkau tahu
Aku ada bila perlu
Kita saja tahu
Eh apasal tetiba aku rasa sesuatu sangat ehk? Ke aku yang syok sendiri. Arggh , suka hati la. Terima kasih sebab dia, aku jatuh cinta pada lagu ni. Hahaha. Pada lagu sahaja ye. Sekian! Aku rasa dia tahu blog aku. In case YOU read this , READ my favourite part of this song. Kbye!

10 comments:

  1. semakin banyak lagu hael ni..

    ReplyDelete
  2. okay mungkin nak kena dengar lagu ni skrg.. kita clueless.. :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sangat! bila liriknya terkesan pada hati kita. 😍

      Delete
  4. aida memang suka semua lagu hael.
    haram. hajat. etc...
    menarik. selalu layan kat utube, ain :)

    ReplyDelete
  5. tak minat sangat tapi layan juga lagu2 dia semua best =)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.