SELAMAT TAHUN BARU CINA 2019! - Aku Ain Kau Siapa

Tuesday, February 5, 2019

SELAMAT TAHUN BARU CINA 2019!

akuainkausiapa

Selamat Tahun Baru Cina kepada kawan-kawan yang menyambut nya. Balik kampung elok-elok yer!
Comel kan kami bergambar dengan abang kandung kak Sunah yang tak pernah berjumpa selama ini. Hahaha.

9 comments:

  1. Hahahahha bengong..sampai ke blog ko sebut abang kandung aku ekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaaaa... yolahh.. xbaik rahsiakan hal sebenar 😆

      Delete
  2. Hahahaha makaseh Dak Ain ...
    Jom kita raya uma abg kandung Sunah hahahaha

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru! Blog pun berwajah baru ya.. comel.. :D

    ReplyDelete
  4. Ain mcm teringin nak beripar ngan Sunah jer tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaahahbaahhahahahaha.. 🤣🤣🤣🤣

      Delete
  5. Happy holiday untuk kita... orang lain beraya kita cuti sakan.. hehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.