DO YOU REMEMBER - SHILA AMZAH - Aku Ain Kau Siapa

Sunday, March 24, 2019

DO YOU REMEMBER - SHILA AMZAH



DO YOU REMEMBER - SHILA AMZAH


Ini merupakan lagu tema Encore Melaka. First time dengar lagu ni aku terus jatuh cinta. Sebabnya , aku ni boleh dikatakan peminat Shila Amzah. Tone suara dia superb best sangat pada telinga aku ni. Lagunya yang sangat mendalam liriknya serta sangat menyentuh hati ini. Aku dengar lagu ni masa tengok teater di Encore Melaka. Korang nak tau teater ape? Jom tengok dekat IGTV aku ni.



6 comments:

  1. suatu masa dulu kita minat bapaknya, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahahhahahahahahahhahahahahahhahaa.....kelako lerrr kak seri nii

      Delete
  2. Hahahaha komen Kak Seri, gelak kojol daku baca hahahahaha...
    Entah kenapa Sis ko tak berapa minat dia opssss hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahahhaa.. gelak kojol... ain memang minat tone suara shila amzah nie...

      Delete
  3. suka suara shila hamzah ni..lama betul tak dengar lagu² dia

    ReplyDelete
  4. suka jugak shila amzah ni...tapi dulu la..sebelum dia mula ada isu pasal tudung...then, da unfollow kat IG...malesssss

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.