PEREMPUAN DAN COKLAT CRUNCHIE - Aku Ain Kau Siapa

Sunday, April 14, 2019

PEREMPUAN DAN COKLAT CRUNCHIE

PEREMPUAN DAN COKLAT CRUNCHIE 🀩
Aku dalam perjalanan pulang  dari mengikuti Trip bersama dengan Tourism Malaysia ke Kelantan. Fuh, bayangkan berapa jam duduk dalam kereta. Aku ni dahla duduk penghujung selatan JB. Nak sampai ke Kelantan hany tuhan saja yang tahu. Alhamdulilah  , trip berjalan dengan lancar.

Aku ni nyambil menaip ni masa dalam kereta. OMG, bila la nak sampai JB?. Dah berapa puluh ke ratus lagu dekat dalam kereta ni aku dok nyanyi. Hahaha . Itu menunjukkan aku memang tak leh duduk diam.

Tiba di satu stesen minyak kami berhenti,aku pun keluar. Lepas dah kencing Sis Lin tanya jom masuk dalam kejap tengok apa yang boleh shopping🀣
Pusing punya pusing mata ku terpandang cekelat itu.

Crunchie Cadbury! 

Favorite cekelat woi. Lama aku berdiri depan tu, nak ke tak nak  Sebab aku memang dah lama stop makan cekelat. Hahaha. Sis tanya ,"nak ape ain?".

Terus aku tunjuk , nak tuuuu.(gaya macam budak mintak mak belikan cekelat.) Hahaha. Sebenarnya, aku rasa stress kot  Stress bontot dah kematu lama duduk dalam kereta. Hahaha. Dalam kereta punya la aku enjoy makan. Hilang ler rasa stress tu. Mungkin betul perempuan kalau stress mesti cari coklat. Maceh sis🀩

Okay bye..sambungg cerita jalan jalan cuti cuti Malaysia Kelantan trip nanti okayπŸ’•

4 comments:

  1. Member aku pun suka...siap suh belikan..tapi x nak kat ptronas sbb mahal..lol... Sedap tapi manis sgt...sakit tekak aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. beli kt ptronas mahal..kelako ler ko ni nonn . πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  2. Hahahhahaha.. Perempuan sangat! Tapi Pak Inche pun suka makan coklat, kitorg kalau shopping mesti amek coklat sorang satu, yg dia punya sekali duduk jer habis lepas tu ngecek org lain punya, hahahah. Pas tu kitorg lokek tak bagi, padahal Pak Inche yg bayar, kelakar giler berebut coklat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaahhahaahaha... iman mesti tersepit kekeliruan bila bonda dan baba dia berebut cekelat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.