PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH BERSAMA ANAK JIRAN - Aku Ain Kau Siapa

Saturday, December 21, 2019

PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH BERSAMA ANAK JIRAN

PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH

PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH BERSAMA ANAK JIRAN

Ceritanya aku bermukbang bersama dengan anak jiran. Selepas kiteorg mukbang nasi lemak shellout ala ala sampan tu aku duduk berborak dengan anak jiran aku aliyah dan asyira.Then mase aku berborak borak tu si asyira ni dia siap siap pakai kasut guyss HAHAHAH

Aku pun tanye lah dia kenape pakai kasut nie mcm nak jogging. Alasan si syira ni dia pakai kasut sebab nak buat tiktok dia tu. Aku dengan aliyah nie pun tergelak gelak lah dengar alasan yang tak seberapa dia tu pastu si syira ni pon mengajak lah aku dengan si aliyah nie jogging.HAHAHAH 

Tapi ,  yang si aliyah nie pulak dia cakap tak nak jogging sebab perut dah over muatan. So kitaorang pun mulakan langkah... si asyira ni punya bersemangat nak jogging sampai bawak beg lah botol air nya lah haa then jalan punya jalan aku dengan anak jiran aku pon lalu lah belakang rumah jiran-jiran ni. Si aliyah pulak dia nak ambik gambar yang dekat belakang homestay sebab dia kata tempat tu cantIkk sangatt!!!! 
PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH
selamat datang ke photoshoot belakang rumah
PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH
kak ain kak ain ,,, cepat! (dia tengah posing)
Dah selesai ambik gambar so kitaorang terpandang kebun sayur yang indah dan subur tu. Dekat kebun tu ade sorang makcik tengah baja pokok sayur lepastu si aliyah ni menyempat lah tanye mak cik tu "makcik kalau masuk lalu mane yer" then dengan selamba badak dia..aliyah pun cakaplah "kejap ehh makcik kiteorg nak ambik gambar dekat kebun makcik"..

Makcik tu pun cakap dah tak de tempat lain nak ambik gambar ke. HAHAHAHA. Kitaorang pun lalu lah jalan tikus yang tak seberapa tuh untuk photoshoot di dalam kebun sayur yang subur itu. Korang tengok la sendiri hasil gambar yang ditangkap oleh Kak Ain diorang ni. Hehehe

Itu sahaja lah cerita sepetang aku dengan anak jiran , walaupun dengan hanya berjalan tapi ia memberi aku kenangan dan detik-detik bersama anak jiran...
PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH
dekat kebun makcik tu

PHOTOSHOOT BELAKANG RUMAH
tepi longkang pun boleh

**Blog ini diupdate oleh anak jiran si Aliyah. Kak Ain tukang edit je sebabnya aku busy sangat lately ni sampai nak menulis pun memang tak ada mood dan SUSAH GILER NAK UPDATE BLOG! KBYE!

7 comments:

  1. Nice pose, nice pic! Wehh, orang lain tolong hapdet! Hhahaha

    ReplyDelete
  2. da bole buat team blog Aku Ain Kau Siapa ni...hahahahhahaha

    ReplyDelete
  3. Nama :: Fitri Reza
    Email :: Fitrireza72@gmail.com
    Whatsapp :: +6285775967323
    Negara :: Indonesia



    Nama saya Fitri Reza dari Indonesia, saya pernah mengalami kesulitan keuangan yang sangat sulit di masa lalu dan saya telah ditipu oleh pemberi pinjaman palsu yang mengambil dari saya dan tidak pernah benar-benar memberi saya pinjaman, sampai baru-baru ini ketika saya mendengar tentang perusahaan (FEMI OTEDOLA LOAN FIRM), yang memberikan pinjaman nyata dan sah, setelah berpikir serius saya sampai pada kesimpulan dan mengajukan pinjaman, setelah beberapa langkah, saya menyelesaikan proses dan saya menerima pesan dari perusahaan bahwa saya pinjaman telah ditransfer, pertama saya berpikir itu adalah lelucon dan saya lari ke ATM dan saya memeriksa dan mengetahui bahwa itu benar dan saya bersumpah untuk membagikan ini kepada semua orang bahwa FEMI OTEDOLA LOAN FIRM adalah nyata dan mereka memiliki bukti untuk saya bahwa memang ada perusahaan pinjaman yang sah dan jujur di luar Indonesia. jika Anda saat ini menghadapi masalah keuangan dan Anda ingin perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya membantu Anda, hubungi FEMI OTEDOLA LOAN FIRM hari ini dan dapatkan pinjaman dengan cepat ..

    Kontak
    Perusahaan :: FEMI OTEDOLA LOAN FIRM
    Email :: Femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Whatsapp :: +1 (469) 464-5833
    Whatsapp :: +1 (806) 395-2203

    ReplyDelete
  4. “Bismillah, ar-Rahman, ar-Rahim”.

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP   Dari meja kerja dan kantor CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini berjanji akan menjadi tahun lebih banyak uang di rekening bank Anda, hal ini karena kami mengelola CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang memiliki kebutuhan finansial besar tahun baru ini untuk memulai bisnis satu atau dua bahkan untuk merenovasi rumah mereka juga untuk menghidupkan kembali bisnis mereka dan jangan takut pada pemasangan bulanan Anda karena kami memiliki paket khusus untuk mempersiapkan Anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana menginvestasikan uang Anda dengan sumber daya yang sangat tinggi. bisnis jadi tolong jangan hanya duduk di sana dan kemudian membiarkan orang lain untuk maju secara finansial mengatakan tidak pada kemiskinan tahun ini mengatakan tidak kepada hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang bisa membawa kemasyhuran Allah tidak menyangka kita menjadi miskin ketimbang kita menjadi bijak dalam menghasilkan uang dan kemudian menginvestasikan uangnya dalam bisnis yang sangat menggiurkan sehingga melalui ini kita di sini untuk meminjamkan Anda karena CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang telah Anda cari anda bisa menghubungi kami melalui detil kontak di bawah ini

    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM INVITES: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.