MENCINTAI DAN DICINTAI
Ya Allah , lama nya tak bukak diari akuainkausiapa ni. Hahaha. Dahla lama tak bukak ,lepastu terus up topik mencintai dan dicintai tu. Tiberrr sangat kan kau Ain!
I used to say this words "I wonder how does it feels to be loved by someone" . Lantakla salah grammar , yang penting bunyi nya lebih kurang sebegitu. Aku selalu tertanya-tanya , macam mana rasa dicintai itu yer.
Sebab sebelum ini aku je asyik rasa mencintai. I think this is the time aku kena rasa menerima sebab sebelum ini asyik memberi je . Asyik setakat level FRIENDZONE je! Hahaha. Its kinda hurt me.
Selalu aku tengok dan dengar kawan-kawan yang berkongsi kisah cintan cintun diorang yang akhirnya ke perkahwinan . Tapi aku pulak asyik berakhir ke arah kawan je okay ! Hahaha. (You gais baca i taip hahahahaha kan ? Tapi dalam hati banyak kecewa woo) *pinjam bahu!
Best kan bila ada orang yang betul-betul cinta dan sayang pada kita ? Macam mana rasa best tu kan? . Untuk mereka yang selalu rasa dicintai , sebenarnya sakit tau perasaan mencintai orang yang tak cinta dekat kita. It takes a lot of time to heal the pain dan belajar untuk melupakan perasaan itu.
Mungkin aku belum cukup doa. Doa dan doa.
Untuk sekarang ini , aku belajar untuk betul-betul sayang diri aku. Betul-betul yang level paling atas sekali. I really concern pasal kesihatan , makanan dan the people yang i contact. Kita tak mungkin boleh sayang seseorang kalau kita tak mampu nak sayang diri kita sendiri kan.
Untuk yang membaca ini , selalu doakan yang baik baik untuk saya okay! "Doakan semoga Nur Farahain mendapat seorang lelaki kiriman Tuhan yang betul-betul cinta dan sayang pada dia!" .
Okay lepas ni i nak up tajuk "Lelaki Idaman Ain" HAHAAHHAA.
pada akak la jodoh ini benda yang sudah ditetapkan. mungkin kita berkawan lama, tp bukan jodoh kita. Ada jugak kenal tak sampai setahun, tp Ada jodoh berkahwin akhirnya. tapi jangan pelik pulak jodoh kita sebenarnya orang yang pernah kita Ada ikatan dulu, putus kemudian Ada ikatan semula. Semuanya rumit.
ReplyDeletebila dah dalam ikatan, cerita ya dah lain. wujud ke cinta sejati? selalu Tanya dengan diri sendiri. setakat ini jawapannya cinta sejati adalah antara diri sendiri dengan pencipta.
Kun Fa Ya Kun... kalau dah tertulis jodohnya, maka akan ada le pasangannya..
ReplyDeleteseksipoker
ReplyDeleteunikpoker
wismaqq
zetapoker
duniacash
hepicash
hokicash
angelpoker
gudangpoker
ubcpoker
Jemput join GA --> Giveaway by ejulz & shirven
ReplyDeleteSince break huda pun rasa better focus pada life sendiri dululah. Sebab kalau kita focus pada dia, dia bukannya focus sangat pada kita. Tiber...
ReplyDeleteSemoga ain dipertemukan jodoh yang baik
Assalamualaikum Wr Wb
ReplyDeleteAdakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.
√ Pinjaman Perniagaan Besar
√ Pinjaman Perniagaan Kecil
√ Pinjaman Rumah Baru
√ Pinjaman kereta
√ Pinjaman Ladang Besar atau kecil
√ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek
√ Memulakan pinjaman perniagaan
√ Koperasi Pinjaman
√ Pinjaman untuk Projek sedia ada
Mengapa anda perlu memilih kami.
+ Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah
+ Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.
+ Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.
+ Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.
+ Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,
Maklumat anda selamat dengan kami.
Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.
Hubungi kami dengan:
Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
Whatsapp :: +1 (409) 213 4322
Or
+1(386)628 3904
Message FEMI OTEDOLA LOAN FIRM on WhatsApp. https://wa.me/message/U66T6MKSGDRCK1
atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.
Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com
Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.
Advanced Digital Marketing Courses in Laxmi Nagar, Delhi , offering advanced digital marketing course for professionals, freshers. ✓ Free Demo Classes ✓ Placement Assistance ✓ Advanced Syllabus/Modules.
ReplyDeleteSEO certification is the ultimate edge which a youth can gain to restructure his professional skills. At DMD, we administer cutting edge SEO Training in Delhi with emphasis upon latest tools and utility software and analytics to administer fruitful and best SEO practices, which would result in swift ROI. In other words, SEO practices and skills enhance the possibility of supreme organizational revenue but it calls for first hand skill set which would enable any organization into the most earning entity and would enable its competitive edge as well. Such a prolific SEO course is a boon to unemployed youth and to the ones who are simply graduates or high school students. SEO Courses Training in Delhi comprising a variety of distinct skills such as Digital Marketing Institute in Delhi, Pay Per Click in Delhi, Social Media Optimization in Delhi. Call or email for best deals on mob - 9212563725
ReplyDeletehttps://digitalmarketingindelhi.com/search-engine-optimization.html