Bila aku tak tahu nak ngadu pada siapa.. - Aku Ain Kau Siapa

Wednesday, February 17, 2021

Bila aku tak tahu nak ngadu pada siapa..

Bila aku tak tahu nak ngadu pada siapa.. 

Terjumpa ayat ni di twitter . Lantas aku jadikan sebagai wallpaper telefon ku. Kerana setiap kali ku lihat , itu sebagai "reminder" .

Aku selalu nangis ... aku selalu cakap dekat diri aku sendiri.. aku tak tahu nak ngadu dekat siapa.. Aku selalu cakap " ibu... anak ibu ni tengah sedih.. tapi ibu jangan risau..ibu bahagia je dekat "sana" okay... Ain kan ada Allah.. sama juga macam ibu... Ibu ..Allah dah jaga" 😭

Semoga Allah berikan jiwa yang kuat buat aku.

7 comments:

  1. Ye, mengadulah kepada-Nya
    di waktu susah atau senang
    di waktu sedih atau gumbira
    sepanjang waktu Dia maha mendengar

    ReplyDelete
  2. Ye, mengadulah kepada-Nya
    di waktu susah atau senang
    di waktu sedih atau gumbira
    sepanjang waktu Dia maha mendengar

    ReplyDelete
  3. but im here to share your feelings :) .. Allah pun ada.. Allah maha mendengar :)

    ReplyDelete
  4. Allah sebaik baik pendengar..Moga dipermudahkan urusan hati dan jiwa kau...AMIN

    ReplyDelete
  5. mengadulah pada saya..tibahhh

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.