Hello February ! - Aku Ain Kau Siapa

Monday, February 1, 2021

Hello February !


Hello February ❤️

Cepat nya masa dah sebulan di tahun 2021. Paling special untuk bulan February ni of course lah my birthday.  Tarikh nya 8 hari bulan . Tapi yang paling special ..  Hahaha bukan special tapi something deep ialah tahun ni genap 3 series gais ! 30 Tahun dah Allah bagi peluang untuk hidup .

Nak wish ape tahun ni ?.

Jujurnya , JODOH ! Hahaha . Terus terang cakap . Tapi kali ni , aku nak buat nya sangat special . Sebagaimana Rezeki Allah itu rahsiaNya , sebegitu juga jodoh ! Tak perlu nak terhegeh , nanti pasti bertemu jua ! Gitu ! 

Dah nak 30 ni , belajar jadi lagi matang dalam kehidupan ! Banyakkan tengok , dengar dan amalkan setiap perkara yang positif .

And ... I only care for people who care about me ! That it . Tak perlu menagih kasih pada orang yang tidak menghargai . Simple ! 

Semoga yang indah untuk February ❤️ ini . Jaga diri . Sayangi diri ..kerana diri ini begitu berharga ! 

3 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.