Sepetang Di Bandar Johor Bahru

Sepetang Di Bandar Johor Bahru 

Kisah nya petang tadi ke Holiday Inn JBCC , jadinya masa nak balik tu...terpandang pulak bangunan .. Ain ni pula jenis suka ambil gambar bangunan ,jalan .. 

So , terhasil lah beberapa gambar ni ... Cuci mata la tengok yer... 

Parking ni pula tingkat 7 . Jadi on the way nak turun tu , sempat la ambil gambar disini.. Aaaa cantik sangat ! Suka tengok awan bergumpal-gumpal gitu .

Spot untuk ambil gambar ni dekat JBCC .. Inilah Bandar raya Johor Bahru pada tahun 2021 ~~

Post a Comment

5 Comments

  1. wuuu cantik gambo. hari ni busy, kalau tak dapat kita join hehhhehee

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka nengok awan gitu!
    Tengok awna ni satu terapi jugak kan~

    ReplyDelete
  3. Nampak juga haritu awannya.. cuma tak nyempat nak amik..

    ReplyDelete
  4. bangunan tinggi-tinggi mencakar langit

    ReplyDelete
  5. haaa tu dia besau2 gambar dia..hahahah

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.