Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

 

cara anyam ketupat paling mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Simpan siap-siap step ni.. senang nanti nak buat..  Follow je step macam dalam gambar di bawah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Cara Anyam Ketupat Paling Mudah

Post a Comment

4 Comments

  1. Selalu akak bahagian ketatkan anyaman jer, hihi

    ReplyDelete
  2. indahnya kejadian ketupat itu...buat ketupat palas lak, link ke blog aku..hahahhaaha

    ReplyDelete
  3. ketupat ni takpandai hahah ketupat satu lg ok hehehe

    ReplyDelete
  4. Ini je cara anyam ketupat saya reti. Yang biasa orang buat tu tak jadi2 dari dulu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.