Ini Menu Berbuka Ke Menu Beraya ni ?


Assalamualaikum . salam Ramadhan hari yang ke 21 . Meriah betul juadah hari ni . Kalau terlebih meriah ni bukan Ain yang masak yer . Kihkihkih. Ni semua lauk orang bagi . Ain tinggal panaskan dan hidangkan sahaja . Oh , masak nasi je dan potong sikit daun pisang kasi nampak meriah . 

Apakah menu yang terhidang : Mee (nasi ambang) , kuah dal , Paru Sambal , Ayam masak kicap , Rendang Daging , Sambal goreng . Ni kawan yang meniaga kat bazar yang bagi . Nak Ain yang masak kemain meriah macam gini ... Alaa nangis dulu. hahahah . Dah macam lauk beraya pulak kan . Alhamdulilah , bersyukur ada jugak rezeki harini .

4 comments:

  1. Ramainya yang nak dihadam
    Semoga tidak kekenyangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaahha .. kenyangg sangat .. berlebih2 sangatt rasaa .

      Delete
  2. alhamdulillah..murah rezeki ko ain!

    ReplyDelete
  3. minggu lepas dah beli nasi ambeng. lepas la ngidam orang puasa.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.