Minum Petang Dengan Muffin 4 Sekawan


Assalamualaikum . hari ni baru sempat nak update blog . Kejadian cerita semalam nanti kita story mory okay . Ni kejadian petang tadi . Sebenarnya ni muffin dapat untuk breakfast di Pinetree Marina Resort . Tapi , bawa balik ke rumah sebab mungkin tekak pagi pagi kureng sikit nak masuk dengan makanan sebegini . Padahal niat di hati nak kasi anak jiran ,eh terkasi mulut sendiri pula ! Kah 

Ada 4 jenis muffin iaitu Matcha (warna hijau ) , Red velvet (merah ) , Chocolate ( gelap ) dan satu lagi rasanya macam Caramel gitu . Boleh lah tadi buat minum petang . Konon nak bancuh teh o hmm , dasar perangai bujang . Bedal je la dengan air kosong . Hahaha . 
Muffin ni sedap makan panas panas . Jadinya ain panaskan dulu dekat mikrowave .Fuh . Alhamdulilah . Sedap . Ain jenis kureng sikit makan muffin tapi tekstur rasa ni sedap ! 

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.