"Wow ..orang lelaki pun pandai buat biskut raya ke ?"

Assalamualaikum . frankly speaking , malu nak story story kisah ni dekat blog . *takut kantoi* Sebab nak story kisah lelaki yang kita crush 🙈 Pulak tu dia tahu blog kita . Nasib la.  Story kan aje dekat sini . Kihkihkih .

Kisahnya bila whatsapp whatsapp lepastu lelaki yang kita crush ni bagitahu yang dia tengah buat kuih raya.  Oh cerita kuih raya ni boleh terbukak sebab aku bagitahu yang booth dekat Plaza Angsana Johor Bahru tu semua dah kosong . Masa tu kes bazar ramadhan semua kena tutup.  
Nak jadi cerita dia tanya pasal kuih raya ada tak jual . Blah blah blah blah (the communication still on) . Lepastu .. yang membuatkan Aku macam lagi la auto tertarik sebab dia pandai buat kuih raya . Pulak tu rasa malu sebab kita yang gegurl ni tak buat kuih raya langsung . Entahlah, mood tu tak ada . Lepastu raya pun solo je . Lainla kalau ada suami . Kah!!!! Hahaha . 

Pastu bila dia sent gambar kuih raya yang dia buat like OMG !! seriusslyyy ... pandai buat kuih raya ?. Terus keluar perkataan gedik aku " Wow impressive! " Hahaha . Pulak tu dia buat kuih raya floretine which is my favourite . 
Tapi , cubaan untuk mengepau tak berjaya yer tuan tuan dan puan puan sekalian . Hmmm .. sedih nya kena palau ! 😔 Baru ingat nak merasa air tangan lelaki buat kuih raya . Kann. Hmmm.. 

*agak - agak dia baca tak post kita yang ni * Malu siot! 🙈

3 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.