Ain Makan Ape 19 Julai 2021

Assalamualaikum . okay korang boleh la tengok yer betapa main hentam nya ain makan . Janji peru berisi . Bukan tu je , yang penting kenyang. hahaha .

kebetulan singgaj kedai abang kerepek ni ,beli lah kerepek untuk kunyah kunyah . Belu sekali je . lepastu dah tak boleh jadi stok kunyah kunyah . Tak elok untuk proses turunkan berat badan . 

Nugget dan fries pun tak berapa elok sebenarnya tapi tu je yang ada , habiskan stok dan lepastu tak yah beli lagi . Lepastu ain buntu tak tahu nak masak apa makan jela nasi putih , telur mata dan ikan bilis goreng . 

Keropok lekor dan cempedak goreng tu adik ain beli. So , makan lah buat rasa gitu . Malam pula makan nasi putih dan ikan bilis tu beserta air sunquick . Settle makan untuk hari ini ! 


No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.