Makan Ape Tu Ain 13 Julai 2021

Assalamualaikum . Semenjak dua ni teringin betul kuih pau sambal . Alaa , pagi ni mencari tak dapat geng 😔 Beli je la kuih apa yang ade kan . 

Ain beli kuih karipap dan kuih cara berlauk . Itupun kongsi kongsi je ! Lepastu ain makan roti 3 keping beserta telur mata letak kicap dan sos cili banjir . 

Untuk lunch dan dinner ain masak nasi putih dan tomyam ayam . Simple je ! Alhamdulilah 😋 Orang makan tomyam mestilah kena banjirkan sekali nasi tu kan . Baru ler terasa nikmat betul .

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.