Makan Ape Tu Ain 25 Julai 2021

Assalamualaikum . macam gini lah selalu apa yang ain makan . Apa yang ada je lauk kat rumah makan . Taknak ler terlampau diet takut nanti asyik stress . 

Korang boleh tengok lauk pun ulang-ulang je sampai abang jamil mampus . Pada ain kenapa selalu je ambil gambar sebab ain nak tengok portion yang ain makan .

Alang-alang letak je dekat sini . Senang . Nanti boleh refer je semula apa yang aku makan .

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.