Makan Ape Tu Ain 29 Julai 2021

Assalamualaikum hari ni ain singgah ke Ikea .. Nak claim voucher beli makanan dia ikea . Ade RM 60 . Alang -alang tengah sekejap boleh buka sekejap tertutup la kan lebih baik kita perhabiskan terus je voucher tu. Senang ! .

Ain breakfast hotdog , fries dan nugget (ni makan kongsi tau ) . Lepastu pergi makan ikea beli untuk lunch . Time ni pula buat live di instagram so tak berapa nak ingat berapa ketul ayam ikea tu aku bedal 🤣 

Untuk dinner pula ain goreng telur mata dan sekeping roti makan dengan kicap . Bukan tu je , habiskan ayam chicken wings lagi 2 ketul dan meatball . Alhamdulilah . Syukur sangat ada juga makanan nak dimakan .

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.