Sebulan Aku Tinggalkan Blog Ini...

Assalamualaikum . Alahai , kesian nya terbiar dan terusang begitu sahaja blog akuainkausiapa ni kan . Ain baru perasan kenapa ain dah lama tak update . 

Sebab nya tak clearkan storage phone . Jenis ain kalau datang penyakit M .. penyakit malas tu , memang semua tinggal begitu . Hari ni plan nak clearkan storage phone yang berisi gambar dan video . Total nya lebih kurang 1700 gitu . Walaupun baru gitu dah mula pening pening head ! Apatah lagi ehk kalau orang yang storage dia berpuluh ribu . Boleh pitam nak selongkar semula .

Hari ni slow slow organize balik gambar dan video . Sebenarnya misi #ainkurus masih berjalan . Masih mengamalkan jaga portion dan mengambil gambar apa yang ain makan setiap hari .

Cuma nya tak di update di sini je . Kita slow slow lah update buat backdated kan . Hai ! Saya kembali ! Aku Ain ... kau siapa ?! 

Post a Comment

3 Comments

  1. hai awak, saya singgah. eh, hahahaha :P

    ReplyDelete
  2. Hi! Saya Nona. Welcome back after a. month berdiet..Gituuu... Kipidap~

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.