Ain Makan Ape 11 Ogos 2021

Assalamualaikum . hari ni break fast buat jemput-jemput ikan bilis mata biru , lunch dan dinner masak nasi dengan sup ayam . Simple je ! Lately ni perasan sehari macam makan 3 kali je . Takpe , yang penting makan ! Malam macam biasa no eating eating at night!  Oh masa makan jemput-jemput tu abang ain buat air sunquick lemon asam boi . Sedap ! Segelas dah cukup! Tak boleh lebih lebih .

Kepuasan gila bila dapat nasi panas panas lepastu makan dengan sup ayam . Kemain banjir kuah nya 🤣

Post a Comment

1 Comments

  1. Uishh terliur aihhhhh. boleh try buat la sunquick asam boi tu!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.