Ain Makan Ape 13 Ogos 2021

Assalamualaikum . Hari 13 ogos masak tomyam . Request abang ain yang suka gila makan tomyam . Ain ni pula jenis suka tomyam yang pedas pedas dan masam . Tapi abang ain dia kureng sikit makan pedas . Nak tak nak masak lah kureng pedas . Guna pes tomyam yang dalam botol kaca tu .

Makan pagi pun dah lewat maklumlah hari jumaat . Mood kemain sendu alahai . Lepas je morning walk memang balik tak makan apa . Entah tak ada mood nak makan pagi . Start makan pun dah pukul 1 tengah hari lebih .

✅Nasi goreng simple abang ain masak dan hotdog makan kongsi 
✅ Wafer nabati cheese makan kongsi
✅ Tomyam ayam fishball dan nasi 
✅Tomyam ayam fishball dan nasi 

* Ain suka betul makan tomyam kuah habis banjir kan dengan kuah tomyam tuh .. Terasa nikmat betul 🤤

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.