Halu Halu Makan Ape Tu Ain 23 Ogos 2021

Assalamualaikum . Hari ni ain makan ape ?. Kenapa ain adakan juga masa untuk ambil gambar setiap makanan yang ain makan ?

Sebab ain nak rekod . Ain nak tengok banyak mana dalam setiap hari yang ain makan . Bila letak dalam blog senang . Boleh belek terus . Kalau ambil gambar je nanti tetap transfer dalam komputer then kalau nak tengok balik kena buka dulu komputer nya . 

Kalau letak dalam blog senang terus je search dalam ni . Harap juga dapat memberi semangat kepada pembaca yang lain yang tengah sama -sama menurunkan berat badan 

Ain makan apa hari ni ? 
✅ jerum asam yang warna merah ni (makan kongsi kongsi 
✅Nasi goreng dan hotdog
✅Nasi ayam masak sendiri 
✅Nasi ayam masak sendiri

macam biasa gambar atas tu lunch , gambar bawah untuk dinner .

Post a Comment

0 Comments