Merdeka Malaysia ! Merdeka !

Assalamualaikum ... Hari ini 31 Ogos ialah tarikh rakyat Malaysia menyambut hari Kemerdekaan . Sudah 64 tahun kita merdeka yer . Walaupun masih lagi dilanda dengan pandemik covid -19 , namun kita tetap bersyukur masih dapat menghirup udara yang segar , masih dapat bernafas , masih dapat makan dan tidur di tempat yang selesa.

Untuk menyambut merdeka di musim pandemic ni , ain ada buatkan crossword puzzle untuk kita semua main .

Senang je , tak perlu keluar rumah pun . Hanya cari 3 perkataan yang korang nampak dan tulis di ruangan komen .


Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 64 ! Malaysia Tanah Airku !

Komen cepat 3 perkataan yang korang nampak ! 📝

1 comment:

  1. perpaduan, Kesopanan , Kesetian, dan merdeka

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.