Entah Apa la yang aku makan hari ini kan ๐Ÿ˜…

Assalamualaikum .. Boleh lah tengok entah apa je kan yang ain makan ๐Ÿคฃ Balik balik lauk yang sama . Entahlah . janji makan ! Ain ni jenis tak cerewet sangat dan tak berlebih lebih dalam makanan .

Kata nak kurus kan . Oh yang gelas tu air kelapa . Dapat Kelapa muda kampung abang ain kopek letak dalam jug berisi ais , apa lagi minum lah kita ! Alhamdulilah ! Kadang nengok orang makan kemain banyak lauk sampai tiga empat jenis , tapi ain tak . Kita ukur baju dibadan sendiri , ikut kemampuan diri sendiri . 

Janji ada makanan yang boleh dimakan . Alhamdulilah ! ๐Ÿคฒ๐Ÿค—

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.