Haluuu.. Ain makan ape tu 2 September 2021

Assalamualaikum.. hari ni tak larat nya nak memasak .. Jadi beli je la . Ain makan nasi kukus ayam (yang ni je memang dah cukup terasa kenyang sangat ) 

Lepastu jiran bagi soto nasi . Astagfirullah ! Bersyukur sangat .. Makan kongsi dengan abang ain . Alhamdulilah .. Lepastu makan juga sekeping roti spread dengan passion food spread the love . 

Settle ! Menu makanan pada hari ini .

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi yang ain jadikan sebagai 'Diary of the day'.Sorry la kadang ain guna, “ain” kadang “aku”.Perasaan membaca ni kadang lagi sedap ber “aku”.Kes itu kita letak terus “akuainkausiapa”.Hahaha.